Huiquan Highway Guardrail eskorterer pakistanske statsborgere til at rejse sikkert

højhastigheds autoværn

I de seneste år har Shandong Guanxian Huiquan Transportation Facilities Co., Ltd. aktivt implementeret den nationale "going out"-strategi, deltaget i den fælles konstruktion af "Belt and Road" og opnået frugtbare resultater, og dets internationale operationskapaciteter og niveauer har fortsatte med at forbedre sig.Samtidig overholder Huiquan Transportation konceptet om gensidig fordel og win-win, opfylder aktivt sit sociale ansvar og fremmer effektivt den økonomiske og sociale udvikling i det land, hvor projektet er placeret.

中建三局现场安装 (1)
PKM-projektet har en samlet længde på 392 kilometer.Det er det største transportinfrastrukturprojekt i Kina-Pakistan økonomiske korridor og et nøgleprojekt i "Bælt og Vej".Projektet tog føringen med at adoptere Kinas modificerede asfaltteknologi.Det er motorvejen på højeste niveau i Pakistan, det mest avancerede intelligente system, den eneste grønne bane i fuld linje og en motorvej af høj standard med et oversvømmelsesmodstandsniveau en gang i århundredet.Projektet blev officielt overført til trafikkøretøjer den 16. december 2020 og vandt 2020 Luban Award for Overseas Projects.Det er et typisk demonstrationsprojekt af Kina-Pakistan venligt samarbejde.

中建三局现场安装 (3)
Huiquan-transportfaciliteter i Guanxian County, Shandong-provinsen er baseret på at udføre store byggeprojekter for motorvejsanlæg, skabe transportanlæg af høj standard til mennesker og give sikrere og mere pålidelige garantier for menneskelige rejser.

Spørg nu!


Indlægstid: 25. februar 2023